Rolluiken

Rolluiken hebben tal van voordelen: zij houden in de zomer de warmte buiten waardoor u uw woning aangenaam koel houdt, in de winter zorgen zijn voor extra isolatie waardoor u de energie faktuur beperkt en bijkomend zorgen zij voor extra veiligheid tegen ongenode gasten. De rolluiken zijn standaard uitgerust met een anti – oprol systeem aan de buitenzijde. U kan kiezen tussen voorzet of inbouw rolluiken.

Voorzetrolluiken

Voorzet rolluiken of opbouw rolluiken worden aan de buitenzijde van de raam of deur geplaatst, met een opbouwkast. Ze kunnen samengesteld worden met geïsoleerde aluminium of PVC lamellen, handmatige lint bediening of electrische rolluiken met motor met schakelaar of draadloze afstandsbediening, onbeperkt aantal RAL-kleuren,… Geen kap of breekwerk, te plaatsen in of op te dagopening. Wenst u gewoon de ruimte te verduisteren (en aldus fris te houden) of te beveiligen tegen ongenode gasten (anti oprolsysteem langs buitenkant is standaard voorzien): een voorzetrolluik is een prima keuze.

Keuze uit diverse modellen kast: afgeschuind, strak, halfrond.

Het eventueel aanbrengen van de electrische leidingen voorzien we zelf met eigen mensen. Bediening kan in specifieke gevallen ook via zonne-energie zodat er geen stroomvoorziening nodig is.

Lamellen, geleiders en kasten zijn leverbaar in groot gamma RAL-kleuren. Wij herstellen indien mogelijk tevens uw defect opbouwrolluik.

Met plezier maken wij een offerte voor het gewenste.

Inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken worden in een kast geplaatst aan de binnenkant van het raam. De rolluikgeleiders vormen één geheel met het raam of de deur zodat er langs buiten geen kast zichtbaar is.

Ze kunnen samengesteld worden met geïsoleerde aluminium of PVC lamellen, handmatige lint bediening of electrische rolluiken met motor met schakelaar of draadloze afstandsbediening, onbeperkt aantal RAL-kleuren,…

Wij herstellen indien mogelijk tevens uw defect inbouwrolluik.